Hallo, ik ben Astrid

Ik ben Astrid, 28 jaar en bruisend van energie.

Als boerendochter, de jongste van drie kinderen en opgegroeid met twee broers, zou ik mezelf omschrijven als een dromer met de nodige portie gezond verstand en een goed doorzettingsvermogen.

Ik heb een sterke wil en waar een wil is, is volgens mij ook zeker een weg.

De juiste begeleiding in persoonlijk maat- en stijladvies. Dat is het hoofdingrediënt van ‘Plaza Lingerie Astrid’.

Een eigen lingeriezaak was voor mij al geruime tijd een grote droom die eindelijk in vervulling is gegaan.

 

Tijdens mijn studies koos ik voor de opleiding ‘Orthopedagogiek’.  Op het eerste zicht lijkt dit een volledig andere wereld, maar wanneer je de twee naast elkaar legt, komt je toch uit op enkele gemeenschappelijke kenmerken.

 

Namelijk de wens om met mensen om te gaan op een individuele manier waarbij de eigenheid en de uniciteit van iedere persoon centraal staat.

 

De unieke aanpak van Plaza Lingerie Astrid

Ik kies er bewust voor om geen webshop te installeren, omdat ik er zeker van wil zijn dat u met het juiste naar buiten gaat.
Ik ga samen met u op zoek naar de lingerie die u op het lijf geschreven is. We kijken waar u zich goed in voelt en waar u precies naar op zoek bent.

Daarenboven ontvangt u telkens een korting van 5% op uw volgende aankoop.

Kortom: een bezoek aan ‘Lingerie Astrid’ is de ideale manier om volledig te ontspannen en te genieten van de nodige portie ‘me-time’. Ik hoop u graag snel te verwelkomen! Neem een kijkje op de contactpagina voor alle info rond het adres en openingsuren.